Duo Training

MAAK JE KLAAR VOOR DE PERFECTE DUO-TRAINING

Gezamenlijk maat toch op maat trainen

Liever met z’n tweeën of drieën aan de slag voor extra motivatie en plezier? Dan is duo training wat voor jou.

Of  je wil afvallen, je conditie verbeteren of gewoon fitter worden? Fit bij natural body krijg je een personal trainer in Almere die je de training biedt die je nodig hebt. Samen met Naomy Burnet, jouw personal trainer, ga je aan de slag om je lichaam op het gewenste niveau te brengen. Je lichaam zal in een mum van tijd vol energie zitten!

Na een gezamenlijke intake stellen we een programma op met persoonlijke doelen en gaan we aan de slag. Naast mijn begeleiding, motiveren jullie ook elkaar en beleef je samen plezier aan de training. Bijkomend voordeel is dat je de kosten kunt delen.

Onze personal trainers stellen samen met u een stappenplan op om uw doelen te bereiken.

Samen met je trainer maak je een persoonlijk plan van aanpak om je doelen te bereiken. Tijdens de individuele sessies met je trainer ontwikkel je een fitnessroutine die bij jou past en die is afgestemd op jouw wensen en vorderingen. Daarnaast geeft je trainer je begeleiding op het gebied van voedings- en leefstijlkeuzes. Trainen is niet alleen mogelijk in onze studio; Natural body kan ook bij u op locatie de trainingen verzorgen.

Je bepaalt zelf je trainingsfrequentie.