Personal Training

MAAK JE KLAAR VOOR DE PERFECTE PERSOONLIJKE TRAINING

Personal training in Almere at Natural body

Wil je afvallen, je conditie verbeteren of gewoon fitter worden? Fit bij natural body krijg je een personal trainer in Almere die je de training biedt die je nodig hebt. Samen met Naomy Burnet, jouw personal trainer, ga je aan de slag om je lichaam op het gewenste niveau te brengen. Je lichaam zal in een mum van tijd vol energie zitten!

Onze personal trainers stellen samen met u een stappenplan op om uw doelen te bereiken.

Samen met je trainer maak je een persoonlijk plan van aanpak om je doelen te bereiken. Tijdens de individuele sessies met je trainer ontwikkel je een fitnessroutine die bij jou past en die is afgestemd op jouw wensen en vorderingen. Daarnaast geeft je trainer je begeleiding op het gebied van voedings- en leefstijlkeuzes. Trainen is niet alleen mogelijk in onze studio; Natural body kan ook bij u op locatie de trainingen verzorgen. 

Je bepaalt zelf je trainingsfrequentie.

We trainen niet met tientallen mensen in één ruimte op de standaard apparatuur, want we zijn geen standaard sportschool. We zijn er speciaal voor jou. Werken aan je persoonlijke doelen tijdens onze personal training in onze privé studio. Voel je vitaler, sterker en krijg meer energie. 

Verschillende pakketten personal training fitness

Wil je tien keer personal training in Almere of liever vaker trainen? Bij Natural body is het mogelijk om uit verschillende pakketten te kiezen. Bij elk pakket zit ook een gratis intakegesprek, waarin we bespreken hoe jij het liefst wordt begeleid. Daarnaast wordt er voor elk pakket een persoonlijk programma opgesteld, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we samen jouw doelen kunnen bereiken.

Elke training bij natural body in Almere duurt 60 minuten, waarin je aan de slag gaat met afwisselende en uitdagende oefeningen. Wanneer je het pakket bestelt, ontvang je bovendien een uniek Natural body goodiepakket