Personal Training

Get Ready For Perfect Personal Training

Personal training in Almere bij Natural body

Wil je afvallen, je conditie verbeteren of gewoonweg fitter worden? Fit bij natural body krijg je  personal trainer in Almere die jou de training biedt die je nodig hebt. Samen met Naomy Burnet jou personal trainer ga je aan de slag om je lichaam op het niveau te brengen hoe jij het graag wil hebben. Binnen de kortste keren zit jouw lichaam weer vol met energie!

Ik kan ook op locatie training komen geven!

 

Onze personal trainers stellen samen met jou een stappenplan op om je doelen te bereiken. 

Samen met je trainer maak jij een persoonlijk plan van aanpak om jouw doelen te bereiken. Tijdens de individuele sessies met jouw trainer ontwikkel je een fitnessroutine die bij je past en die afgestemd is op jouw wensen en vorderingen. Daarnaast geeft jouw trainer je begeleiding op het gebied van voeding- en lifestylekeuzes. Niet alleen in onze studio kan er worden getraind; als je er behoefte aan hebt, kan Natural body ook op locatie komen.

Je bepaalt zelf je trainingsfrequentie.

 

Trainen doen we niet met tientallen mensen in één ruimte op de standaard apparaten, we zijn namelijk in geen enkel opzicht de standaard sportschool. We zijn er speciaal voor jou. Om tijdens onze small group training in onze privé studio te werken aan jouw persoonlijke doelen. Voel je vitaler, sterker en krijg meer energie met o. Dat is de échte personal training. Bij ons vind je:

 

Verschillende pakketten personal training fitness

Wil je tien keer personal training in Almere krijgen of ga je liever vaker trainen? Bij Natural body is het mogelijk om te kiezen uit verschillende pakketten. Zo kan je kiezen uit tien, twintig of dertig trainingen. Hoe meer trainingen je neemt bij natural body, hoe goedkoper het wordt. Bij ieder pakket zit tevens een gratis intakegesprek inbegrepen, waarbij we zullen bespreken hoe jij het liefst getraind wilt worden. Bovendien wordt er bij ieder pakket een persoonlijk programma opgesteld, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat we samen jouw doelen kunnen bereiken.

Iedere training bij natural body in Almere duurt 60 minuten, waarin je aan de slag gaat met afwisselende en uitdagende oefeningen. Wanneer je het pakket van dertig trainingen bestelt, krijg je bovendien een uniek Natural body goodie pakket. Je kunt dan het te betalen bedrag (€1275,-) ook nog eens in termijnen betalen. Naast personal training is het ook mogelijk om duo training

of small group training (4 tot 6 mensen) te doen. In de professioneel ingerichte PT-ruimte bij deze personal trainer in Almere staan de nieuwste apparaten en trainingsmaterialen, dus er is veel mogelijk.