Booty Speicialist


Bij Glute Lab leggen wij de focus op het trainen van de benen, billen en buik. Onder leiding van een personal trainster word jij getraind in een kleine groep van maximaal 8 vrouwen in onze privé boutique. Droom jij ook zo van mooi gevormde benen en billen en een strakke buik? Dan is Glute Lab iets voor jou!

Glute Lab is dé plek waar jij werkt aan jouw innerlijke en uiterlijke kracht. Door middel van training geloven wij erin jou te transformeren tot een nog stralendere versie van jezelf.

Wij willen jou inspireren om bewuster te trainen en je daardoor energieker en krachtiger te laten voelen. En zo niet alleen jou gelukkiger te maken, maar tegelijkertijd een positieve invloed te hebben op je omgeving. Want wij willen vrouwen laten stralen.

Dit is een lifestyle met daarachter een community. Dit doe je namelijk niet alleen, maar samen met andere vrouwen die hetzelfde doel hebben; Een energiekere en krachtigere versie van jezelf. Samen trainen, lachen, relaxen en genieten. Strakker in je vel worden hoeft dus helemaal niet saai te zijn. Maar als je ons een beetje kent, wist je dat natuurlijk al!

DETAILS

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly but the majority have suffered alteration.

  • Client Nick Morison
  • Services Boxing
  • Categories fitness
  • Year 2019