About us

About us

OVER ONS

Hoi, Maak kennis. Ik ben Naomy Burnet van Natural Body! Beweging werd mij van jongs af aan bijgebracht: omdat mijn vader een Salsa Dansschool had, hielp ik al snel mee met de danslessen en demonstraties. Toen ik ouder was ben ik ook zelf salsadanslessen gaan geven.

Na 2 zwangerschappen verloor ik de controle over mijn lichaam en was er erg ontevreden over. Op een dag stond ik op en zei: ‘Nu is het genoeg, mijn lichaam moet weer mijn lichaam worden!’. Ik moet sporten en beter eten.

Natuurlijk ging dit met vallen en opstaan ​​en mijn motivatie varieerde van dag tot dag. Ik ging echter naar een sportschool en stortte me enthousiast op de training. Om na een paar weken de weg kwijt te raken… Omdat ik er geen grip op kreeg, besloot ik kennis op te doen over training en fitness. Ik ging naar een fitnesscursus.

Op deze manier wilde ik beter begrijpen wat er nodig is om een ​​doel te bereiken. Tijdens de training kwam ik erachter dat het grotendeels gaat om ‘mindset’ en ook om technologie en kennis over het menselijk lichaam. En toen ik zelf de juiste mindset had gevonden, hield niets me meer tegen! Na een jaar hard trainen, de juiste voeding en voldoende rust resulteerde dit in 2019 in de titel MISS FIT MODEL! Hoe trots en tevreden kun je zijn.

Ik heb zelf trainingen op topniveau meegemaakt en gedaan en heb hier ongelooflijk veel van geleerd. En die kennis kan en wil ik doorgeven aan anderen. Bewegen is super leuk en als je het op de juiste manier doet, heel gezond. En als jij ook je gewenste resultaat hebt…. Is dat niet wat we allemaal willen?

En dat is nu mijn passie. Anderen helpen hun fysieke en gezondheidsdoelen te bereiken. Mannen en vrouwen. Of het nu is om Fit Model te worden of om mee te doen aan een wedstrijd. Of om in een betere conditie te zijn om te wandelen of hardlopen. Of om meer spiermassa op te bouwen voor een betere fysieke en hogere vetverbranding. Of om betere voedselkeuzes te maken. Of om fit genoeg te zijn om met de kleinkinderen te spelen. Of om flexibeler te worden in beweging om lichamelijke klachten te verminderen. Of om af te vallen voor een betere gezondheid. Het geeft niet. Ik ben er voor je.

Voor een transformatie ben je bij Natural Body aan het juiste adres!

AllEscort